ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ


ΚΑΠΠΟΣ Λ. Α.Β.Ε.Ε


Η Βιομηχανία ΚΑΠΠΟΣ Λ. Α.Β.Ε.Ε επιλέγει εκλεκτές πρώτες ύλες, πάντα συνοδευόμενες από πιστοποιήσεις (τοξίνες, αφλατοξίνες, ανάλυση χημικής σύστασης, υγρασία κ.λπ.), επιβεβαιώνει τα αποτελέσματα η ίδια από το δικό της εργαστήριο αλλά και εξωτερικό συνεργαζόμενο και έπειτα προχωρά στην κατάρτιση ενός σιτηρεσίου σε συνδυασμό με άριστης ποιότητας πρόσθετων συμπληρωμάτων για τη δημιουργία ενός ισόρροπου σιτηρεσίου. Τέλος τα προϊόντα πριν φτάσουν στη διάθεση του πελάτη αναλύονται για τελευταία φορά για την επιβεβαίωση των χαρακτηριστικών του εκάστοτε προϊόντος.

Εκτός από τη παραγωγή Συμβατικών Προϊόντων παράγουμε επίσης, Φαρμακούχα και Βιολογικά Προϊόντα καθώς η εταιρεία μας είναι αδειοδοτημένη και πιστοποιημένη από τους αρμόδιους φορείς.

Η συνεργασία της με οίκους έρευνας και παραγωγής πρόσθετων συμπληρωμάτων του εξωτερικού δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόζει στα προϊόντα της κάθε τι καινοτόμο και επιστημονικά ελεγμένο, για να δημιουργήσει ένα τελικό προϊόν το οποίο θα έχει τέλεια σχέση ποιότητας και κόστους.


Διαθέτουμε σύστημα ιχνηλασιμότητας, ιστορικό παραγωγής κάθε είδους που παράγουμε ‘’γενεαλογικό δέντρο’’, εξασφαλίζοντας έτσι την εγγύηση των προϊόντων μας στους πελάτες μας.

Η εταιρεία μας προσφέρει τη δυνατότητα να προσαρμόζει και να τροποποιεί τα προϊόντα της σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών της, δημιουργώντας ειδικούς και ξεχωριστούς κωδικούς προϊόντων για κάθε επαγγελματία κτηνοτρόφο.

Δυνατότητα παραγωγής ισορροπιστών καθώς διαθέτουμε μεγάλη γκάμα πρόσθετων συμπληρωμάτων και κατάλληλο μηχανολογικό εξοπλισμό για τη χρήση αυτή.

Παροχή υποστήριξης των πελατών μας

για οποιοδήποτε διατροφικό ή τεχνικό θέμα στον χώρο του χωρίς κόστος.


Προβολή
φωτογραφιών