ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Βιομηχανία ΚΑΠΠΟΣ Λ. Α.Β.Ε.Ε


Είναι μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής ζωοτροφών, Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, πλήρως αυτοματοποιημένη, με συσκευαστήριο και μηχανολογικό εξοπλισμό νέας τεχνολογίας, δυνατότητα παραγωγής όλων των τύπων ζωοτροφών (Pellet, Flakes, Αλευρώδη) για όλους τους κλάδους εκτροφής παραγωγικών αγροτικών ζώων. Δραστηριοποιείται στην παραγωγή, τυποποίηση και εμπόριο σύνθετων ζωοτροφών, συμβατικών και Βιολογικών.

Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται  στο 12ο χλμ. Άργους-Στέρνας σε έναν χώρο δώδεκα στρεμμάτων, διαμορφώνοντας μια κτιριακή και μηχανολογική τεχνολογική υποδομή που πληρεί όλες τις προδιαγραφές πιστοποιητικών διασφάλισης ποιότητας, ISO 22000πιστοποίηση παραγωγής βιολογικών μιγμάτων και πρώτων υλών και επίσης είναι εγκεκριμένη από όλους τους αρμόδιους φορείς έχοντας κωδικό σύνθετων ζωοτροφών: αEL 1100002

Το εργατικό της δυναμικό αποτελείται από άτομα με εμπειρία, εξειδίκευση και συνεχή εκπαίδευση στον τομέα τις αγροδιατροφής, οδεύοντας παράλληλα με την εξέλιξη της τεχνολογίας και της επιστήμης, για τη τεχνογνωσία στον τομέα της κτηνοτροφίας.

Οι  πρώτες ύλες αποτελούν ένα από τα  βασικότερα και αυστηρότερα κριτήρια επιλογής και εξαιρετικής εμπιστοσύνης, καθώς όλες είναι πιστοποιημένες και τα προϊόντα μας διαθέτουν σύστημα ιχνηλασιμότητας. Η ανάλυση τόσο των πρώτων υλών όσο και των τελικών προϊόντων μας στο χημείο που διαθέτει η εταιρεία μας άλλα και σε εξωτερικά εργαστήρια είναι βασικό προτέρημα για την κατάρτιση ενός ορθού και ισόρροπου σιτηρεσίου.

Η συνεργασία της ΚΑΠΠΟΣ Λ. Α.Β.Ε.Ε με μεγάλους οίκους πρόσθετων και συμπληρωμάτων διατροφής του εξωτερικού όπως της Γαλλίας, Γερμανίας, Ολλανδίας, Ελβετίας την κάνει να καινοτομεί και να εξελίσσεται στον τομέα της κτηνοτροφίας παράγοντας προϊόντα συνεχώς βελτιωμένα ακολουθώντας την επιστήμη και τα πειράματα των συνεργατών της.

Ιστορία

Εξέλιξη
Μέχρι Τώρα

Ιστορία – Εξέλιξη Μέχρι Τώρα

31 Ιανουαρίου

1990

Ξεκίνησε το 1990 στην επαρχιακή οδό Καρυάς στη πόλη του Άργους, αφού εγκρίθηκε και αδειοδοτήθηκε από τη Δ/νση Βιομηχανίας & Ορυκτού πλούτου του νομού Αργολίδας  στο όνομα Βασιλικής Κάππου και πέρασε αργότερα στα χέρια του γιού της, Λεωνίδα Α. Κάππου αλλάζοντας επωνυμία. Η επιχείρηση παρέμεινε για δεκαέξι χρόνια στην τοποθεσία αυτή παράγοντας και πωλώντας -τόσο σε χονδρική όσο και σε λιανική- προϊόντα πρωτοπόρα και τεχνολογικά εξελιγμένα για την τότε εποχή, νιφαδοποιημένα, αλευρώδη αλλά και μη επεξεργασμένες  πρώτες ύλες για διάφορα είδη ζώων.

31 Ιανουαρίου

2002

Το 2002 λόγω την αυξανόμενης ζήτησης γεννήθηκε η ανάγκη για μεγαλύτερες εγκαταστάσεις που θα συνεπάγονταν μεγαλύτερη παραγωγή. Έτσι ελήφθη η απόφαση να μετεγκατασταθεί σε άλλο μέρος με σκοπό την επέκτασή της και την εξέλιξή της.

31 Ιανουαρίου

2006

Το 2006 υλοποιήθηκε η απόφαση και η εταιρεία μετεγκαταστάθηκε στο 12ο χλμ Άργους-Στέρνας σε έναν χώρο δώδεκα στρεμμάτων, διαμορφώνοντας μια κτηριακή και μηχανολογική τεχνολογική υποδομή που πληροί όλες τις προδιαγραφές μιας σύγχρονης καθετοποιημένης μονάδας ζωοτροφών.

31 Ιανουαρίου

2012

Το 2012 η εταιρεία προχώρησε σε νέα επένδυση εκσυγχρονίζοντας ακόμα περισσότερο τον μηχανολογικό της εξοπλισμό για μεγαλύτερες παραγωγές διατηρώντας την άριστη ποιότητα των προϊόντων της.

31 Ιανουαρίου

2015

Το 2015 η Βιομηχανία ΚΑΠΠΟΣ Λ. Α.Β.Ε.Ε πιστοποιείται από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων για την παραγωγή Φαρμακούχων Ζωοτροφών, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες μεγάλων κτηνοτροφικών μονάδων και μεγέθυνση της γκάμας των προϊόντων της.

31 Ιανουαρίου

2017

Το 2017 δε σταμάτησε να επενδύει και να ρισκάρει, και προχώρησε μια ακόμα επένδυση στο χώρο της διατροφής, αυτή των ίππων. Η εταιρεία πρόσθεσε μηχανολογικό εξοπλισμό καραμελοποίησης της τροφής των ίππων δημιουργώντας ένα καινοτόμο προϊόν άριστης ποιότητας.

24 Ιουνίου

2020

Η εταιρεία μας ΚΑΠΠΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΒΕΕ προχώρησε σε ένα νέο επενδυτικό πρόγραμμα ”ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ” του ΕΣΠΑ προσθέτοντας στο στόλο της ένα νέο φορτηγό τεχνολογίας EURO 6, ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Επιπρόσθετα πρόσθεσε στο τεχνολογικό της εξοπλισμό ένα εκτυπωτικό μηχάνημα και ένα θερμοκολλητικό μηχάνημα σάκων. Η αναβάθμιση του τρόπου με τον οποίο αναγράφονται τα συστατικά, η χημική σύσταση, οι βιταμίνες και ότι πρέπει να αναγράφεται στην ετικέτα βάση Διεθνών και Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, είναι ένα από τα βασικότερα κριτήρια για τη διάθεση των προϊόντων μας τόσο στην εγχώρια όσο και στην αγορά του εξωτερικού.Η νέα αυτή επένδυση που θέλει να προβεί η Κάππος Λεωνίδας Α.Β.Ε.Ε, είναι αλληλένδετη και αναγκαία, με το νέο τρόπο συγκόλλησης των σακιών (θερμοκόλληση). Έτσι  θα μπορεί να εξασφαλίσει τη άριστη ποιότητα των προϊόντων της τόσο στα ποιοτικά χαρακτηριστικά αυτών, όσο και στη διάρκεια αποθήκευσής τους στη συσκευασία.

Όραμα


Το μότο της εταιρείας μας από την αρχή της ίδρυσής της είναι, ΕΜΠΕΙΡΙΑ-ΓΝΩΣΗ-ΕΞΕΛΙΞΗ. Η Βιομηχανία ΚΑΠΠΟΣ Λ. Α.Β.Ε.Ε δε σταματά να εξελίσσεται, να μαθαίνει, να στηρίζει τον Έλληνα κτηνοτρόφο και τον πρωτογενή τομέα και να γεμίζει της ‘’αποθήκες’’ της με εμπειρία. Η συνεργασία τόσο με τους Προμηθευτές μας όσο και με τους Πελάτες μας αποτελεί για εμάς μια σχέση εμπιστοσύνης. Η ικανοποίηση των πελατών μας ήταν είναι και θα εξακολουθεί να είναι η ευχαρίστησή μας.

Ο χώρος μας


Στον χώρο αυτό βρίσκεται εγκατεστημένος ο ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός της βιομηχανίας. Εκεί πραγματοποιούνται οι τρεις βασικές φάσεις λειτουργίας της βιοτεχνίας:

  1. Παραλαβή – Αποθήκευση Α’ Υλών
  2. Παραγωγή – Επεξεργασία
  3. Αποθήκευση ετοίμων και ενσάκιση