Η εταιρεία

logoΗ  ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ  του ΛΕΩΝ. ΚΑΠΠΟΥ είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη επαρχιακή οικογενειακή βιοτεχνία στο χώρο της.
Ξεκίνησε την λειτουργία της το 1990 στην θέση επί της επ. οδού Άργους – Καρυάς (Καρυάς 8) με βάσει την απόφαση της Δ/νση Βιομηχανίας & Ορυκτού πλούτου του νομού Αργολίδας  στο oνομα Βασιλικής συζ. Ανδρέα Καππου και πέρασε αργότερα στα χέρια του γιου της Βασιλικης Κάππου Λεωνιδα Ανδρεα Καππου αλλάζοντας επωνυμία, παραμένοντας στην ίδια θέση  .

Η είσοδος της Βιοτεχνίας σε παραγωγή νέων Προϊόντων με νέες μεθόδους παραγωγής (νιφαδοπoιημενα. πελετοποιημενα προϊόντα)  καθώς και η αυξανόμενη ζήτηση των ήδη υπαρχόντων προϊόντων απαιτεί την  τον εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού εξοπλισμού με προσθήκη καινούργιων μηχανημάτων και γραμμών παραγωγής.

Το Δεκέμβριο του 2006 η Λεωνίδας Κάππος ΑΒΕΕ μετεγκαταστάθηκε σε καινούριες εγκαταστάσεις στο 12ο χλμ, Αργους - Στέρνας, σε ένα χώρο με όλες τις προδιαγραφές πιστοποιητικών διασφάλησεις ποιότητας, ISO 9001:2000, HACCP, και επίσης ειναι εγκεκριμένη από όλους τους αρμόδιους φορείς.

Η Λεωνίδας Κάππος ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στην παραγωγή, τυποποίηση και εμπόριο σύνθετων ζωοτροφών για όλους τους κλάδους εκτροφής αγροτικών ζώων. Bασίζεται στη συνεχή προσπάθεια αναβάθμισης ποιότητας των προϊόντων, την καλύτερη δυνατή σχέση κόστους - απόδοσης στις διατροφικές λύσεις, και την προσπάθεια κάλυψης των αναγκών του αγρότη κτηνοτρόφου.

 

 

Εργαστήριο – Παρασκευαστήριο- Αποθήκευση  

View the embedded image gallery online at:
http://lkappos.gr/index.php/2016-08-02-08-08-22#sigFreeId61dfc9fb3c

 

Στο χώρο αυτό βρίσκεται εγκατεστημένος ο ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός της βιομηχανίας .
Στους χώρους αυτούς πραγματοποιούνται οι τρεις βασικές φάσεις λειτουργίας της βιοτεχνίας , αυτές είναι :
1. Παραλαβή – Αποθήκευση Α’ Υλών
2. Παραγωγή – Επεξεργασία
3. Αποθήκευση ετοίμων και ενσάκιση

ΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ, ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Επικοινωνία

Διεύθυνση:
12ο χλμ, Αργους - Στέρνας
Άργος
21200
Ελλάδα
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Τηλέφωνο: 27510 77200 77393
Fax: 27510 77394
English French German Italian Portuguese Russian Spanish