Χαρακτηριστικά νιφαδοποιημένων προϊόντων

Χαρακτηριστικά νιφαδοποιημένων προϊόντων

 

 

nifada-kalampokioy020

Παρακάτω σας δίνουμε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για τα προϊόντα μας που είναι σε μορφή νιφάδας (flakes).

Οι νιφάδες δημητριακών είναι μια ειδική μορφή (μορφή φυλλιδίων πάχους), που παράγονται μετά από ειδική επεξεργασία. Τα κυρίως στάδια της επεξεργασίας αυτής των καρπών είναι ο βρασμός (με την επίδραση ατμού) και η συμπίεση (σύνθλιψη) ώστε να πάρουν μορφή νιφάδων. Εκείνο όμως που έχει σημασία δεν είναι η μορφή που παίρνουν οι καρποί των δημητριακών, αλλά οι ΝΕΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, τα καινούρια χαρακτηριστικά που αποκτούν μετά την επίδραση της όλης επεξεργασίας.

Έτσι οι σπόροι των δημητριακών αποκτούν:

  • Ευχάριστη γεύση
  • Αφομοιωσιμότητα αμύλου πολύ μεγαλύτερη
  • Πεπτικότητα αμύλου ως 100%
  • Αύξηση πορώδους και επιφάνειας όγκου

Η διατροφή με τις εύπεπτες νιφαδοποιημένες τροφές έχει τα πιο κάτω αποτελέσματα (πλεονεκτήματα):

  • Τελειότερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος
  • Καλύτερη χρησιμοποίηση (από το πεπτικό σύστημα - ευκολότερη πέψη λόγω μη καταπονήσεως του) αχύρων και σανών
  • Μικρότερη κατανάλωση δημητριακών και γενικά τροφής (γρήγορος χορτασμός)
  • Σταθερή γαλακτοπαραγωγή ακόμη και μετά από 5-6 μήνες γαλακτοφορίας
  • Κανονική και σταθερή θερμοκρασία σώματος

Καλύτερη ποιότητα και μεγαλύτερη ποσότητα γάλακτος (υψηλότερη περιεκτικότητα σε λίπος παραγωγή τυριών ποιότητας

Επικοινωνία

Διεύθυνση:
12ο χλμ, Αργους - Στέρνας
Άργος
21200
Ελλάδα
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Τηλέφωνο: 27510 77200 77393
Fax: 27510 77394
English French German Italian Portuguese Russian Spanish